11enes Colònies Musicals

El 20 i 21 de març de 2020 teníem previst celebrar les esperades Colònies musicals, unes jornades en que alumnes de la nostra escola i d’escoles de música del territori comparteixen un cap de setmana on l’activitat principal, a part d’altres de lúdiques, és la música. Però el coronavirus Covid-19 es va posar pel mig i pocs dies abans, concretament el dia 13, s’anul·laven totes les activitats, es tancaven les escoles i començàvem un llarg confinament que va trastocar les nostres vides.

Tot i que el curs 2021-2022 ja es va desenvolupar amb total normalitat, per diferents motius, no es van poder organitzar les colònies musicals. Però aquest curs, tornen i ho fan amb més ganes que mai, així ens ho fan saber els nostres alumnes, que estan il·lusionats per poder passar uns dies amb els companys i compartint l’afició que ens uneix a tots, la música i concretament, la música de banda.

Així, del 24 al 26 de març se celebraran les 11es Colònies Musicals a l’Alberg de la Ràpita. Durant tot el cap de setmana, els alumnes prepararan el repertori que oferiran en el concert de cloenda de les jornades, que tindrà lloc, com és habitual, l’últim dia a l’auditori de la Fila.

En aquest enllaç podeu consultar el programa i el material que hauran de portar els alumnes.