Taula-debat «Passat, present i futur de les bandes de música»

Aquest passat dissabte 28 de gener vam assistir a la taula-debat «Passat, present i futur de les bandes de música», on es van abordar les diferents problemàtiques que pateixen les societats musicals, així com els reptes als que s’enfronten per donar continuïtat a aquest projecte cultural i social, un referent identitari dels pobles del sud de Catalunya.

Organitzada per l’Agrupació Musical Canareva i moderada pel director de l’escola de música d’aquesta entitat, Jorge Martorell, va comptar amb la participació dels director de les bandes de música de l’Agrupació Musical Senienca, Òscar Miguel i de la Lira Amposta, Sergi Costes, de la músic en actiu de la banda de música de l’Agrupació Musical Senienca, Regina Puig i de l’expresident de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, Vicent Arnau.