Celebrat el Concert coral de Primavera

Aquest passat dissabte 6 d’abril, l’auditori de la societat va acollir el concert de Primavera, la trobada coral que cada any organitzem des de la nostra entitat. En aquesta ocasió, les formacions convidades a compartir concert amb la Coral Aquae, van ser la Coral Veus de Paüls, la Coral l’Aubadera de Móra d’Ebre i la Coral Verge dels Prats de l’Aldea, amb els seus respectius directors, Jorgina Gironés, Pau Guiu, Oriol Plans i Núria Ferré i els pianistes Alfons Guiu i Lluís Ràfales.

Cadascuna de les corals va oferir al públic tres cançons i per acabar, com és tradicional, es va interpretar el cant comú, omplint l’escenari de cantaires.

Aquest concert dona l’entrada a un mes d’abril carregat d’activitat. El cap de setmana que ve, l’escola de música acollirà alumnes vinguts de diferents escoles de música de Catalunya per a participar en les 12es Colònies musicals, un encontre en què, durant el cap de setmana, els alumnes conviuran mentre treballen el repertori del concert de cloenda de les jornades, que tindrà lloc el diumenge 14 d’abril a  l’auditori de la societat.

El dissabte 20 d’abril serà el torn de la banda de música, que oferirà el Concert de Sant Jordi. En aquesta ocasió, també podrem escoltar a la banda de l’Ateneu Musical de Sueca, compartint així escenari amb la nostra banda. Durant l’acte, es farà la presentació de la representant de la Fila durant el període 2024.

Per acabar el mes d’abril, encara hi haurà dos activitats destacades, la primera la sortida a Salou de la banda de música de l’escola, per participar en un concert amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Salou i la segona, la sortida durant tot el cap de setmana de la Coral Aquae a la Vall de Boí, per a participar al Lleida Canta, la trobada coral que cada any organitza la Coral Maristes de Lleida i que enguany porta com a lema, Lleida canta al Romànic Català.