Caminada als Ullals de Baltasar

L’any passat, la caminada a Montsianell va tindre molt bona acollida, així que enguany repetim activitat, però en aquesta ocasió ho farem a un dels indrets naturals amb més encant del nostre terme municipal: els Ullals de Baltasar.
Segurament, molts de vosaltres ja heu visitat els ullals en alguna ocasió, però en aquesta sortida ens acompanyarà el biòleg i soci de l’entitat, Pere Luque, qui ens farà la visita guiada als itineraris del bosc de ribera i dels ullals.
Els qui, que per diferents motius, no puguin fer tot el recorregut a peu, poden arribar en vehicle als Ullals i participar de la visita guiada.

Us animem a participar d’aquesta activitat!

Data: diumenge, 3 de març
Hora: 10 h
Lloc: sortida des de la benzinera de la Càmara Arrossera
Gratuït. No cal inscripció
Portar roba i calçat adequat, l’esmorzar i aigua.

 
La Junta Directiva