Finalitza el 28è Cicle de Música Ciutat d’Amposta

El dissabte 15 d’octubre el concert d‘Eduard Sanchiz donava el tret de sortida a la 28a edició del Cicle de Música Ciutat d’Amposta. El músic presentava Historias Pequeñas, el seu primer treball discogràfic i ho feia acompanyat d’un grup de músics ebrencs.

El segon concert, el dissabte 22 d’octubre, va anar a càrrec del cantautor ampostí Noel Luna, que presentava el seu primer disc, Noel Luna 2021, un treball amb cançons que es basen en poesies de de cèlebres autors i autores com Alfonsina Storni, Lorca o Antonio Machado, entre d’altres. Luna va reunir en aquest concert a 10 músics sobre l’escenari: quartet de corda, guitarres, veus, baix, percussió i vent, músics la majoria dels quals han participat en l’enregistrament del disc.

El maridatge de vi i música va tornar a ser un encert en la programació del Cicle, per la bona acollida que va tindre, esgotant-se les entrades dies abans de l’esdeveniment, un acte que excepcionalment es va celebrar a l’auditori municipal. La música de Llomillo, els vins DO Montsant del Celler de les Vinyes que elabora Josep Borràs (cantant del grup) i la cuina de Xavier Barberà (cuiner i component del grup), va entusiarmar a un públic entregat que va acabar dret ballant.

L’actuació de Laura Borràs i el trio liderat per Francesc Capella va servir com a cloenda de la 28a edició del Cicle, un repàs a les cançons més emblemàtiques de la bso de la pel·lícula West Side Story i d’altres temes de clàssics del cinema, sumat a la qualitat musical dels intèrprets i cantant, va deixar al públic entusiasmat, gaudint de l’últim concert de la programació d’enguany.