La cantata Un viatge de somni tanca el curs escolar 2021/2023

Durant l‘acte es va presentar a Júlia Gisbert com la representant d’enguany i es va fer un reconeixement a Joana Rodríguez

I quina manera de tancar el curs escolar. Els alumnes de la nostra escola van oferir-nos la Cantata Un viatge de somnis, de la que, a més de destacar la gran interpretació de tots els participants i la tasca dels professors, cal fer una menció especial als decorats dissenyats per Antonio Toledo.

L’acte també va servir per a presentar al públic a la Representant de la societat d’enguany, Júlia Gisbert i per a fer un petit homenatge a Joana Rodríguez, qui ha estat secretària de l’entitat durant un munt d’anys i que ara emprèn nous reptes professionals.

Més imatges de l’acte en aquest enllaç: https://photos.app.goo.gl/rWYgsy32NuVeQi6t6