Formulari d’inscripció online 12es Colònies Musicals

  Els camps indicats amb * són obligatoris.


  Normes per a una bona convivència

  El professorat acompanyant a les colònies té la gran responsabilitat de vetllar per la convivència dels alumnes durant aquesta estada. Amb la intenció que el funcionament de l’estada sigui adequat, l’alumnat haurà de respectar les normes pactades, entre elles:

  -Respectar els companys/es, monitors/es i professorat responsable.

  -Fer cas a les instruccions del professorat/monitors.

  -No sortir dels límits de la casa o dels llocs on es duen a terme les activitats.

  -Respectar les hores de descans durant la nit.

  -Respectar el mobiliari de la casa i l’entorn.

  -Col·laborar en les tasques pròpies o altres encàrrecs, (menjador, habitació i espais comuns).

  -En cas de mal comportament d’algun alumne, els professors actuaran en conseqüència. Si és una falta greu es trucarà a la família per a informar-los i si és molt greu, la família haurà de venir a recollir-lo (cas d’agressions físiques, accions que posen en greu perill els companys o a ells mateixos, acumulació de faltes greus, etc.).

  En cas de malaltia de l’alumne, es trucarà a la família per a informar-la. Si és necessari es portarà l’alumne al centre d’atenció primària si s’escau.

  En cas de causar desperfectes a la casa de colònies, la família es farà càrrec de les despeses de reparació.

  Des de l’organització de l’estada s’aconsella no portar cap aparell electrònic (mòbil, tauleta, ordinador, videojocs, auriculars, altaveus Bluetooth, etc). Aquests aparells no es podran fer servir durant les activitats programades. L’organització queda exempta de tota responsabilitat en cas de qualsevol desperfecte d’aquests.

  Pagament de la inscripció

  El preu de la inscripció per alumne és de 100 euros. El preu per als alumnes que hagin pagat la quota del curs 2023/2024 de l'Associació de Pares i Mares de l'Escola de Música de la Unió Filharmònica (APIMA), el preu de la inscripció és de 80 euros.

  Número de compte on fer el pagament: ES50 0081 1591 5600 0100 4510

  Us recordem que la plaça no estarà confirmada fins a fer efectiu el pagament de la inscripció i hagueu enviat el comprovant de la transferència al correu electrònic info@filharmonica.org indicant el nom de l'alumne/a inscrit.

  Autoritzacions

  He llegit i estic d´acord amb les normes per a una bona convivència*

  Autoritzo que la imatge del meu fill/filla pugui aparèixer en fotografies i vídeos corresponents a les 12es Colònies Musicals i en els mitjans on es faci difusió de les mateixes

  Autoritzo al meu fill/filla a participar en les 12ès Colònies Musicals que tindran lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril a la Casa de Colònies l'Alberg de la Ràpita i a l'auditori de la Unió Filharmònica d'Amposta*

  Preu de les Colònies

  El preu és de 100 € per alumne.

  El preu per als alumnes que hagin pagat la quota del curs 2023/2024 de l’Associació de Pares i Mares de l’Escola de Música de la Unió Filharmònica (APIMA), és de 80 € per alumne.

  Data límit inscripció

  Dilluns, 8 d’abril de 2024