Caminada als Ullals de Baltasar

El passat diumenge dia 17 de març, en un matí en què va dominar el sol i una temperatura primaveral, es va celebrar la caminada als Ullas de Baltasar, amb la participació d’una trentena de persones. Tal com estava previst, a les 10 del matí va començar l’activitat, els participants van sortir de la benzinera de la Càmara Arrossera i van seguir pel camí de la vora del canal de navegació fins arribar als Ullals, on el biòleg i soci de l’entitat, Pere Luque, va explicar als assistents, mentre es feia el recorregut dels ullals i el bosc de ribera, com es van formar aquestes surgències d’aigües subterrànies provinents de la Serra de Montsià i dels Ports, la biodiversitat i les espècies, tant animals com vegetals que habiten en n aquest espai natural.
Al voltant de les 12 del migdia, els participants van emprendre el camí de tornada cap Amposta.