Un any més, participem a la Cavalcada de Reis d’Igualada

La música de la banda de la Unió Filharmònica d’Amposta va tornar a sonar pels cèntrics carrers d’Igualada, durant el recorregut de la cavalcada de Reis 2024. Grans i menuts cantaven, amb la cara plena d’il·lusió, la lletra de l’himne del Patge Faruk, acompanyant les notes que els músics de la banda van anar tocant en forma de bucle, ja que, malgrat que el repertori per a cercaviles i desfilades és molt ampli, els igualadins s’estimen tant aquest himne amb lletra de Lluís Valls i música del mestre Joan Just, que només demanen poder escoltar-la durant tot el recorregut per les tres bandes que hi participen a la cavalcada, la Banda d’Igualada, la del Prat de Llobregat i la de la Fila.

Tot i que la previsió meteorològica amenaçava amb pluja, fet que va provocar que l’organització demanés als assistents estar atents a les comunicacions per si hi havia algun canvi a causa de la meteorologia, finalment només al final del recorregut va fer acte de presència la pluja, tot i que de forma fina, deixant acabar la cavalcada sense cap incidència.