La Coral Aquae participa en l’11a edició del Lleida Canta

Prop de mil cantaires d’una trentena de corals de Catalunya, entre les quals la Coral Aquae de la Fila, van omplir ahir diumenge 16 d’abril el Parc de la Mitjana de Lleida de ritmes i cançons en l’11a  edició del Lleida Canta, un esdeveniment organitzat per la Coral Maristes de Lleida.

Enguany, la trobada ha posat l’ènfasi en el canvi climàtic i totes les conseqüències negatives que comporta per al nostre planeta. Així, el cant comú, interpretat per totes les corals ha estat la cançó “Pare”, de Joan Manuel Serrat.

Lleida Canta és un aplec singular de corals de les terres de Ponent i d’altres contrades de Catalunya. Cada any ens convoca un tema diferent.  És un pretext per descobrir noves sonoritats, per conèixer territori i fer país i, sobretot, per fer pinya entre les diferents entitats participants.