Les 11es Colònies Musicals finalitzen amb el concert de cloenda a l’auditori

Després de 3 anys, enguany hem pogut tornar a organitzar les Colònies Musicals i una vegada més, les hem assolit amb èxit de participació. Des del divendres la tarda i fins el diumenge, prop de 90 alumnes han participat en aquestes jornades en les que combinem la formació musical, les activitats lúdiques i el foment de l’amistat entre alumnes de diferents escoles de música.

El resultat de tota aquesta combinació es va poder veure reflectit en el concert de cloenda celebrat a l’auditori de la Fila el diumenge la tarda.

Gràcies a totes les famílies que han dipositat la seua confiança en la nostra entitat, com a organitzadora de l’esdeveniment i als professors que han fet possible que tots els alumnes hagin anat repetint “l’any que be hi tornem!”.

Us deixem enllaços a diferentes galeries fotogràfiques.