Una seixantena de participants en la Caminada a Montsianell

La seixantena de persones que ahir van participar en la Caminada a Montsianell van poder gaudir d’un matí de diumenge on va lluir un sol esplèndid acompanyat d’una temperatura molt agradable per a la pràctica del senderisme.

A les 10 h del matí els participants es concentraven a l’esplanada de davant de la Càmera Arrossera per emprendre el camí cap a l’ermita del Montsià, on van fer parada per a esmorzar. Després d’un breu descans, la majoria del grup va començar la pujada al cim de Montsianell on van poder gaudir de les vistes d’Amposta, del riu i de la ribera.

El camí de baixada cap a l’ermita es va fer pel Pla de la Llosa. Arribats a l’ermita els participants es van tornar a agrupar per emprendre el camí de tornada cap a Amposta.

Cal agrair la col·laboració de la Policia Local d’Amposta a l’hora de travessar la carretera C-12.