La Coral Aquae participa en la XXI Cantada de Nadales de Rosselló de Segrià

Va ser aquest passat diumenge 18 de desembre, convidats per la Coral Flor d’Espígol

Aquest passat diumenge, la Coral Aquae es va desplaçar a terres lleidatanes, concretament a Rosselló, convidada a la XXI Cantada de Nadales que organitza cada any per aquestes dates la Coral Flor d’Espígol d’aquest municipi de la comarca del Segrià.
A la cantada, que es va celebrar a l’església Sant Pere ad Víncula a les 6 de la tarda, hi van participar a més de la Coral Aquae, la Coral Clavellina, de Torreforta i l’amfitriona, la Coral Flor d’Espígol, interpretant cadascuna d’elles quatre cançons tradicionals del Nadal, per acabar interpretant conjuntament la conegudíssima nadala Santa Nit.

La relació amb la Coral Flor d’Espígol ve de la trobada d’enguany del Lleida Canta, en que es va establir una amistat entre els cantaires rossellonecs i ampostins. Des de la Coral Aquae se’ls hi va traslladar la invitació a visitar-nos a Amposta el proper any 2023, una invitació que els de Rosselló van acceptar amb molt de gust.